Selena terhes?

08okt11

A Vanity Fair party után Jelena úgy döntött, hogy hazamennek szexelni egyet egy hosszú éjszaka után, ahol nyalókát ettek és videójátékokkal játszottak… Várjunk csak, mi van?

Pár nappal ezelőtt az Opie Radio állomás elkezdett arról twittelni, hogy nagyon durva titkuk van Selenáról, és tegnap azt írták, hogy csak annyit mondanak, hogy ez egy kiszivárgott információ, és mellé kitwittelték az egyik gossip site-nak a linkjét.

Ez az oldal azt írta, hogy Selena bevallotta, hogy terhes. Itt a teljes cikk:

Selena Gomez egyik közeli ismerőse bejelentette, hogy a lány terhes. És Justin Bieber az apa!
Ahogy a TMZ beszámolt róla, néhány hónappal ezelőtt, a  “The Tonight Show” koncertje után a kórházba rohant, hányingerrel és súlyos fejfájással.
A forrás azt mondta, hogy Selena rengetegszer ment vizsgálatokra, mert problémái voltak a vérnyomásával, de az orvosok nem tudták megállapítani, hogy mi okozza a problémát.
Amíg… Selena egyik közeli ismerőse be nem jelentette, hogy a lány terhes. És büszkén hozzátette, hogy Justin Bieber az apa!
Selena és Justin egyaránt tagadta a terhességet, de a bennfentes megerősítette, hogy a hír igaz. Azt is elmondta, hogy mindketten izgatottak és alig várjál a babát.
Gomez kisasszony állítólag azt is mondta, hogy azután feküdtek le, miután “ettek néhány nyalókát és videójátékokkal játszottak.” Selena elégedett volt Justinnal az ágyban:“Szex után a játékmackómmal aludt.”

A cikk oldalán egyébként van egy kép a VanityFair party-ról, és az van aláírva, hogy “az éjszaka, amikor Selena terhes lett.” A Vanity party február 27-én volt. Az az éjszaka, amikor Selena a kórházba ment fellépése után, június 9-én történt. A cikk szerint Selena elment, hogy megtudja, terhes-e.

De ebben az esetben, 4 hónapos terhes lett volna addigra, és amilyen kicsi, már látszott volna a hasa.

És ami az Opie Radiot illeti… Biztos vagyok abban, hogy kitörlik a twittet a sok rossz minősítés miatt.



No Responses Yet to “Selena terhes?”

  1. Vélemény?

HOZZÁSZÓLOK